Ghid

Cum să recepţionezi Televiziunea Digitală Terestră?

Vizionaţi Televiziunea digitală respectiv după ce o să alegeţi una din cele două posibilităţi:

Cu Set-top-box (STB): procurarea unui set-top-box DVB-T2 H.265 care se conectează la televizorul Dvs. analogic existent, vă va permite să continuaţi să recepţionaţi semnalul TV digital. Cu TV digital: procurarea unui televizor nou cu un tuner digital încorporat capabil să recepţioneze semnalele digitale DVB-T2 H.265 transmise de staţiile TV.

Există mai multe posibilităţi de conectare a receptorului (STB) digital DVB-T2 H.265 la televizor (vedeţi instrucţiunea alaturată la STB):

  • Prin intrarea Audio/Video Compozite (RCA)
  • Prin intrarea Digital Video (DV)
  • Prin High-Definition Multimedia Interface (HDMI)
  • Prin intrarea analogică (SCART)

La televizoarele mai vechi unde lipsesc intrările sus menţionate posibilitatea de conectare a receptorului digital DVB-T2 H.265 se face prin intermediul intrării de antenă (frecvenţă înaltă).

În setul receptorului digital DVB-T2 H.265 posibil că sunt toate cablurile necesare conectării cu televizorul în dependenţă de conectoarele utilizate. Faceţi cunoştinţă cu posibilităţile tehnice ale televizorului Dvs. până a vă alege modelul corespunzător al STB. Consultaţi-vă cu reprezentanţii companiei care vă livrează STB.

Schema de conectare prin intrare cu conector SCART:

 

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor care deţine conector SCART, antenă de recepţie decimetrică, receptor digital DVB-T2 H.265 cu ieşire SCART şi cablurile de conexiune. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectăm în meniul televizorului <> <> sau <>, după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei receptorului DVB-T2 H.265.

 

Schema de conectare prin intrare cu conector RCA:

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor care deţine intrarea 3RCA, antena de recepţie decimetrică, receptor digital DVB-T2 H.265 cu ieşire 3RCA şi cablurile de conexiune. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectăm în meniul televizorului <>,<> sau <>, după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei receptorului DVB-T2 H.265.

 

Schema de conectare prin interfaţa HDMI:

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor care deţine standardul de calitate HDMI, antena de recepţie decimetrică, receptor digital DVB-T2 H.265 cu ieşire HDMI şi cablu de conexiune HDMI. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectăm în meniul televizorului <>,<> după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei receptorului DVB-T2 H.265.

 

Schema de conectare în cazul în care televizorul Dvs. este încorporat cu receptor digital DVB-T2 H.265:

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor, antenă de recepţie decimetrică şi cablu de frecvenţă înaltă. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectaţi în meniul televizorului <>,<> după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei televizorului.

 

 

 

Parteneri

ÎCS „Reforma Art” SRL
ÎCS „Pro Digital” SRL
AO „Media Alternativă”
CP „Gagauziya Radio Televizionu”
SRL „Vocea Media”
SRL „Noroc Media”
SRL „Radio Plai”
SRL „Radio Hit”
Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
U.S. Agency for Global Media
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda