Ghid

Cum să recepţionezi Televiziunea Digitală Terestră?

Vizionaţi Televiziunea digitală respectiv după ce o să alegeţi una din cele două posibilităţi:

Cu Set-top-box (STB): procurarea unui set-top-box DVB-T2 H.265 care se conectează la televizorul Dvs. analogic existent, vă va permite să continuaţi să recepţionaţi semnalul TV digital. Cu TV digital: procurarea unui televizor nou cu un tuner digital încorporat capabil să recepţioneze semnalele digitale DVB-T2 H.265 transmise de staţiile TV.

Există mai multe posibilităţi de conectare a receptorului (STB) digital DVB-T2 H.265 la televizor (vedeţi instrucţiunea alaturată la STB):

  • Prin intrarea Audio/Video Compozite (RCA)
  • Prin intrarea Digital Video (DV)
  • Prin High-Definition Multimedia Interface (HDMI)
  • Prin intrarea analogică (SCART)

La televizoarele mai vechi unde lipsesc intrările sus menţionate posibilitatea de conectare a receptorului digital DVB-T2 H.265 se face prin intermediul intrării de antenă (frecvenţă înaltă).

În setul receptorului digital DVB-T2 H.265 posibil că sunt toate cablurile necesare conectării cu televizorul în dependenţă de conectoarele utilizate. Faceţi cunoştinţă cu posibilităţile tehnice ale televizorului Dvs. până a vă alege modelul corespunzător al STB. Consultaţi-vă cu reprezentanţii companiei care vă livrează STB.

Schema de conectare prin intrare cu conector SCART:

 

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor care deţine conector SCART, antenă de recepţie decimetrică, receptor digital DVB-T2 H.265 cu ieşire SCART şi cablurile de conexiune. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectăm în meniul televizorului <> <> sau <>, după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei receptorului DVB-T2 H.265.

 

Schema de conectare prin intrare cu conector RCA:

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor care deţine intrarea 3RCA, antena de recepţie decimetrică, receptor digital DVB-T2 H.265 cu ieşire 3RCA şi cablurile de conexiune. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectăm în meniul televizorului <>,<> sau <>, după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei receptorului DVB-T2 H.265.

 

Schema de conectare prin interfaţa HDMI:

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor care deţine standardul de calitate HDMI, antena de recepţie decimetrică, receptor digital DVB-T2 H.265 cu ieşire HDMI şi cablu de conexiune HDMI. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectăm în meniul televizorului <>,<> după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei receptorului DVB-T2 H.265.

 

Schema de conectare în cazul în care televizorul Dvs. este încorporat cu receptor digital DVB-T2 H.265:

 

 

Pentru aceasta Dvs. aveţi nevoie de un televizor, antenă de recepţie decimetrică şi cablu de frecvenţă înaltă. După îndeplinirea condiţiilor date şi a conexiunilor necesare, selectaţi în meniul televizorului <>,<> după care efectuaţi scanarea canalelor conform instrucţiei televizorului.

 

 

 

Parteneri

Societatea Română de Televiziune
Telesistem TV SRL
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
Broadcasting Board of Governors
ÎCS "General Media Group Corp" SRL
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
Telestar Media SRL
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda