17 MAI – ZIUA MONDIALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE

2537

15 may 2020

Astăzi aniversăm Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale.

Cu această ocazie exprimăm sincere felicitări tuturor celor care zi de zi contribuie la dezvoltarea domeniului TIC !

Misiunea acestui eveniment este de a accentua importanța globală a posibilităților tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor, de a conștientiza beneficiile pe care tehnologiile le pot aduce societății, economiei și altor domenii.

Istoria acestui eveniment are origini în secolul XIX, cînd Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor a decis să aniverseze, începând din 17 mai 1969, Ziua mondială a telecomunicațiilor și a societății informaționale, prin care se marca semnarea primei Convenții Telegrafice Internaționale, la 17 mai 1865, la Paris, Franța.

Domeniile telecomuniicațiilor și tehnologiilor informaționale sunt dintre cele mai dezvoltate și dinamice în Republica Moldova, cele care contribuie indispensabil la transformarea și dezvoltarea țării, a economiei, a societății și ne asumăm totala responsabilitate că suntem printre cei, care contribuie la progresul tehnologic.

Progresul tehnologic a devenit vital, tendințele zilnice ne demonstrează acest fapt și în acest context Radiocomunicații a implementat și dezvoltă în continuare o gamă largă de soluții și servicii în domeniul comunicaţiilor electronice, iar cel mai primordial obiectiv pentru noi rămâne a fi Televiziunea Digitală Terestră și accesul ei în casele fiecărui cetățean din Republica Moldova.

De aceea aducem sincere mulțumiri echipei Radiocomunicații și tuturor care activează în domeniul TIC, pentru efortul despus de-a lungul anilor de activitate.

Partajează

Parteneri

Societatea Română de Televiziune
Telesistem TV SRL
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
Broadcasting Board of Governors
ÎCS "General Media Group Corp" SRL
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
Telestar Media SRL
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda