17 MAI - Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

280

17 may 2024

Republica Moldova astăzi sărbătorește Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale. Această zi este o oportunitate de a reflecta asupra progresului uluitor pe care l-a adus tehnologia în viața noastră cotidiană și în dezvoltarea societății noastre.

Pentru noi, Întreprinderea de Stat RADIOCOMUNICAȚII , este un prilej de a sublinia angajamentul nostru față de inovare și dezvoltare continuă, precum și pentru a evidenția modul în care aceasta contribuie la îmbunătățirea calității vieții în Republica Moldova prin intermediul comunicațiilor moderne și anume Televiziunea Digitală Terestră și Radio Digital DAB+.

Cu infrastructura solidă și tehnologiile de ultimă generație,RADIOCOMUNICAȚII aduce conectivitatea la un nou nivel, asigurând că fiecare colț al țării este conectat la informație, privește și ascultă ultimele noutăți la cea mai înaltă calitate.

Pentru Republica Moldova, această zi este deosebit de semnificativă, deoarece evidențiază angajamentul nostru continuu de a promova inovația și de a aduce beneficiile tehnologiei la nivel național. Într-o lume tot mai interconectată, este vital să ne asigurăm că toți cetățenii noștri au acces la infrastructura digitală și la competențele necesare pentru a profita de oportunitățile oferite de revoluția digitală.

Pe măsură ce celebrăm Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale, să ne angajăm să continuăm să dezvoltăm și să promovăm tehnologiile digitale în mod responsabil și echitabil. Să utilizăm puterea acestor instrumente pentru a îmbunătăți calitatea vieții tuturor cetățenilor noștri, pentru a stimula inovația și pentru a construi un viitor mai luminos pentru Republica Moldova.

Partajează

Parteneri

ÎCS „Reforma Art” SRL
ÎCS „Pro Digital” SRL
AO „Media Alternativă”
CP „Gagauziya Radio Televizionu”
SRL „Vocea Media”
SRL „Noroc Media”
SRL „Radio Plai”
SRL „Radio Hit”
Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
U.S. Agency for Global Media
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda