La mulți ani RADIOCOMUNICAȚII !

832

09 november 2023

Astăzi este o zi specială în istoria noastră, deoarece marcăm cu mândrie 75 de ANI de inovație și excelență în domeniul comunicațiilor. Cu fiecare zi care a trecut, am construit un drum solid, am crescut și am evoluat, iar astăzi suntem aici să sărbătorim realizările noastre remarcabile.

De-a lungul decadelor, am fost martorii unei revoluții în comunicare și tehnologie, iar întreprinderea noastră a fost mereu la vârful acestei transformări. Am fost parte din această evoluție ghidându-ne prin progresele tehnologice și contribuind la conectarea oamenilor în Republica Moldova.

Acestă aniversare reprezintă nu doar un moment de bucurie și satisfacție pentru noi, ci și un prilej de recunoștință față de fiecare persoană care a fost alături de-a lungul drumului. Fie că sunteți angajați, parteneri de afaceri sau clienți loiali, suntem profund recunoscători pentru sprijinul vostru constant.

Cu o echipă dedicată și vizionară, suntem pregătiți să continuăm să punem în aplicare soluții inovatoare și să rămânem la vârful industriei. Să ne uităm împreună spre viitor și să construim noi capitole de succes.

De la primele semnale de comunicare până la lumea interconectată în care trăim astăzi, ne-am straduit să fim motorul schimbării. Anii noștri de excelență sunt dovada incontestabilă a angajamentului, perseverenței și inovației de neegalat. Sărbătorim 75 de ANI cu mândrie, reflectând asupra realizărilor de-a lungul decadelor și privind cu încredere spre viitor.

 

La mulți ani, RADIOCOMUNICAȚII !

Să avem parte de încă 75 de ANI de realizări, progres și prosperitate.

 

 

Partajează

Parteneri

ÎCS „Reforma Art” SRL
ÎCS „Pro Digital” SRL
AO „Media Alternativă”
CP „Gagauziya Radio Televizionu”
SRL „Vocea Media”
SRL „Noroc Media”
SRL „Radio Plai”
SRL „Radio Hit”
Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
U.S. Agency for Global Media
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda