Modificarea canalelor pentru difuzarea DVB-T2

4573

29 may 2020

Stimați Parteneri și Telespectatori,

 

Aducem la cunoștința DVS, că începând cu data de 1 iunie 2020, Î.S. „Radiocomunicații” nu va mai utiliza în regim de test canalele TV 56 și 58 în mun. Chişinău, standard DVB-T/T2.

Difuzarea în format digital în mun. Chișinău, va fi efectuată pe canalele TV 31 și 26, acestea fiind parte a Licențelor, pe care le deține Î.S. „Radiocomunicații”, pentru utilizarea frecvențelor/canalelor radio în banda de frecvențe (470-694 MHz) în scopul furnizării rețelelor și serviciilor de comunicații electronice în sistemul digital terestru de televiziune (MUX A și MUX B).

În contextul celor expuse mai sus, Î.S. „Radiocomunicații” aduce la cunoștință telespectatorilor că, pentru a viziona posturile TV difuzate pe canalele 31 și 26, este necesar să resetați receptorul DVB-T2 sau a televizorului cu receptor incorporat și să selectați în meniu scanarea automată a posturilor TV.

În acest moment, Multiplexul A, difuzat în standard DVB-T2, cuprinde următoarele posturi TV: Moldova 1, TVR Moldova1, Primul în Moldova, Canal 2, Canal 3, Prime, CTC Moldova, NTV Moldova și Publika TV.

Partajează

Parteneri

Societatea Română de Televiziune
Telesistem TV SRL
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
Broadcasting Board of Governors
ÎCS "General Media Group Corp" SRL
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
Telestar Media SRL
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda