Ziua Mondială a Radioului

3025

13 february 2020

Întreprinderea de Stat ”Radiocomunicații” adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor radiodifuzorilor din Republica Moldova cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului!

Radioul, ca o platformă de comunicare și dialog, contribuie la remodelarea vieților noastre, ne informează și ne transformă, este unicul mijloc de a readuce împreună comunități, și, implicit, contribuie la promovarea libertății de exprimare în culturile lumii.

Sperăm ca această zi să își aducă contribuția orientată spre conștientizarea marelui public și a mass-media asupra importanței radioului, spre facilitarea accesului la informații prin intermediul radio, spre creșterea și dezvoltarea rețelelor de transmisie și spre cooperarea internațională între radiodifuzori.

În semn de apreciere pentru acest important mijloc de informație și cultură, Întreprinderea de Stat ”Radiocomunicații” își exprimă încrederea că radiodifuziunea va sta și în continuare la straja intereselor societății, asigurînd prin intermediul programelor informative, științifice, educative și de divertisment misiunea sa primordială de informare corectă și imparțială a cetățenilor.

Cu această ocazie, Întreprinderea de Stat ”Radiocomunicații” urează tuturor radiodifuzorilor succes, mult entuziasm și perseverență în activitatea pe care și-au asumat-o, emisiuni interesante, un public numeros și fidel!

 

Cu profund respect,

Echipa ”Radiocomunicații”

Partajează

Parteneri

ÎCS „Reforma Art” SRL
ÎCS „Pro Digital” SRL
AO „Media Alternativă”
CP „Gagauziya Radio Televizionu”
SRL „Vocea Media”
SRL „Noroc Media”
SRL „Radio Plai”
SRL „Radio Hit”
Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
U.S. Agency for Global Media
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda