Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

866

17 may 2022

În fiecare an, la data de 17 mai, comunitatea internaţională din domeniu sărbătoreşte Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale și are scopul de a sublinia importanța altor tehnologiilor de informare și comunicare în domeniile economic și social.

Pentru Dumneavoastră, stimati colegi și parteneri, această sărbătoare profesională constituie un frumos prilej de a readuce în atenția comunității acest domeniu important pentru societate, de a-i omagia pe cei mai buni specialişti, de a ne bucura de realizările obţinute în dezvoltarea noilor tehnologii şi a trasa noi obiective pentru viitor. Perioada atât de dificile de acum a demonstrat încă o dată rolul muncii Dvs. în funcţionarea societăţii şi rezistenţa remarcabilă în aceste vremuri.

Stimaţi colegi, vă adresăm cele mai sincere urări de bine și sănătate cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă dorim realizări mari, fericire şi bunăstare. Munca pe care o faceţi zi de zi să fie apreciată, iar speranţele şi planurile de viitor să se împlinească!

 

 

Partajează

Parteneri

Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
Broadcasting Board of Governors
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda