Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale marcată de Radiocomunicații

1477

17 may 2021

 

Astăzi, 17 mai 2021, Întreprinderea de Stat ”Radiocomunicații”, împreună cu întreaga comunitate internațională marchează Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.

Misiunea acestui eveniment este de a accentua importanța globală a posibilităților tehnologiilor informaționale și a comunicațiilor, de a conștientiza beneficiile pe care tehnologiile le pot aduce societății, economiei și altor domenii.

În zilele noastre, cu toţii suntem martorii dezvoltării vertiginoase a societăţii informaţionale, fapt care impune noi motivaţii şi cerinţe pentru trecerea unor acţiuni uzuale în spaţiul virtual. În acest sens, rolul celor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul dezvoltării telecomunicaţiilor şi societăţii informaţionale este extrem de semnificativ şi necesită idei inovatoare, dăruire de sine şi energie.

Domeniile telecomuniicațiilor și tehnologiilor informaționale sunt dintre cele mai dezvoltate și dinamice în Republica Moldova, cele care contribuie indispensabil la transformarea și dezvoltarea țării, a economiei, a societății și suntem mândri, că noi suntem printre cei care contribuie la progresul tehnologic.

Avem toată încrederea în această industrie, pentru că este un sector care vine să le dezvolte pe toate celelalte. Are rol catalizator în creşterea economică şi dezvoltarea durabilă de care Republica Moldova are nevoie.

În această zi, tuturor din domeniul TIC, adresăm sincere felicitări, noi realizări și multă perseverență, căci principalul capital pe care ne bazăm sunt oamenii, fiecare dintre noi, cei care muncim în domeniu și cei care se pregătesc să urmeze acest drum.

 

La mulți ani !

Partajează

Parteneri

Societatea Română de Televiziune
Telesistem TV SRL
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
Broadcasting Board of Governors
ÎCS "General Media Group Corp" SRL
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
Telestar Media SRL
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda