17 MAI - Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

1267

17 may 2023

Astăzi, 17 mai, sărbătorim Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale.

Este ziua în care îi felicităm pe toţi specialiştii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC).

Sectorul TIC joacă un rol semnificativ în toate aspectele societăţii moderne, iar specialiştii din domeniu au o contribuţie esenţială în dezvoltarea economică.

În ultimii ani, am înţeles cu toţii importanţa infrastructurii de telecomunicaţii pentru buna funcţionare a afacerilor, administraţiei publice locale și centrale şi a societăţii în general.

Dacă până mai ieri Societatea Informaţională era un obiectiv relativ îndepărtat şi mai puţin palpabil, acum doi, trei ani am realizat cu toţii că digitalizarea reprezintă fundamentul societăţii umane în acest secol. Digitalizarea şi utilizarea pe scară largă a comunicaţiilor prin toate tehnologiile moderne sunt cele care ne-au demonstrat că putem face faţă multor obstacole.

În cursa pentru digitalizare, Republica Moldova este obligată la continuitate, dar o continuitate prin schimbare. Dacă vrem să avem o societate digitalizată, dacă vrem să transpunem în mod corect toate soluţiile pe care le reclamăm şi de care avem nevoie, trebuie să avem comunicaţii și echipamente de ultimă generație, să menținem infrastructura din domeniu la cel mai inalt nivel.

În acest context, RADIOCOMUNICAȚII îşi propune parcurgerea unui nou ciclu evolutiv cu viziuni și obiective clare. Cu o nouă orientare strategică, astfel încât provocările viitorului să poată fi depăşite, iar obiectivele strategice să fie îndeplinite cu succes.

Vă dorim tuturor celor care activaţi în această industrie energie creatoare şi perseverenţă în îmbunătăţirea accesului, utilizării şi creşterii calităţii TIC!

Vă felicităm cordial pentru tot efortul depus în dezvoltarea acestui sector. Cu certitudine putem spune, că tehnologiile informaționale au progresat enorm de mult, fapt pentru care astăzi multe sectoare sunt modernizate, îmbunătățite și optimizate, ceea ce înseamnă că suntem într-o continuă dezvoltare.

Vă dorim, realizări frumoase și activități prospere în continuare.

Partajează

Parteneri

ÎCS „Reforma Art” SRL
ÎCS „Pro Digital” SRL
AO „Media Alternativă”
CP „Gagauziya Radio Televizionu”
SRL „Vocea Media”
SRL „Noroc Media”
SRL „Radio Plai”
SRL „Radio Hit”
Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
U.S. Agency for Global Media
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda