RADIOCOMUNICAȚII - Contribuabil cu grad înalt de credibilitate

959

20 july 2023

 

 

Suntem bucuroși să vă informăm că RADIOCOMUNICAȚII a intrat în top 100 companii cărora li s-a atribuit titlul de "Contribuabil cu grad înalt de credibilitate", din peste 285 de mii de antreprenori din Republica Moldova. Această realizare este o confirmare al angajamentul nostru ferm față de respectarea obligațiilor fiscale și dorința noastră de a fi un exemplu.

RADIOCOMUNICAȚII a fost onorată cu o recunoaștere, ce are o valoare foarte importantă pentru noi, din partea Serviciul Fiscal de Stat pentru contribuția remarcabilă în promovarea responsabilității fiscale. Suntem mândri să facem parte din acest efort comun de a manifesta transparență și corectitudine în activitatea noastră de zi cu zi.

Pe lângă aporturile noastre la bugetul public, ne-am propus ca obiectiv și depunem efort de a crea și menține locuri de muncă. Suntem recunoscuți pentru sprijinul acordat dezvoltării țării noastre, astfel participând activ la crearea unui mediu economic prosper.

Vă mulțumim, dragii noștri clienți fideli, angajați dedicați și parteneri de încredere. Sunteți parte integrantă a succesului nostru și suntem recunoscători pentru sprijinul continuu pe care îl acordați.

 

 

 

 

 

Partajează

Parteneri

ÎCS „Reforma Art” SRL
ÎCS „Pro Digital” SRL
AO „Media Alternativă”
CP „Gagauziya Radio Televizionu”
SRL „Vocea Media”
SRL „Noroc Media”
SRL „Radio Plai”
SRL „Radio Hit”
Societatea Română de Televiziune
ÎM "Orange Moldova" SA
France Media Monde
I.P.N.A. Compania "Teleradio-Moldova"
ÎM "Moldcell" SA
U.S. Agency for Global Media
SA "Moldtelecom"
TV5 Monde
FCC "Micul Samaritean"
"Selectcanal" SRL

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finisează comanda